Ring oss gratis:
0208 88599
Autohuur Hahn Car rental Hahn Mietwagen Hahn Autohuur Hahn Biluthyrning Hahn Location de voitures Hahn Alquiler de coches Hahn Autonoleggio Hahn Billeje Hahn Bilutleie Hahn Autovuokraamo Hahn Aluguer de carros Hahn Wypożyczalnia samochodów Hahn Autovermietung Hahn Mietauto Hahn
Biluthyrning Hahn

Biluthyrning Hahn

Hem > Biluthyrning Tyskland

EasyTerra biluthyrning Hahn är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Platser i Hahn

EasyTerra Biluthyrning Hahn jämför priser mellan biluthyrningsföretag på de platser som anges nedan.

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Hahn, så kan du besöka sidan Biluthyrning Tyskland för att boka din bil.

Information om Hahn

Hyrbil Hahn
Hyrbil Hahn

Inledning

Hahn är en liten by i distriktet Rhein-Hunsrück i det tyska förbundslandet Rheinland-Pfalz. Den är främst berömd för sin före detta militärflygplats som idag används av budgetflygbolag.

Befolkning

Byn har mindre än 200 invånare.

Geografiskt läge

Hahn är belägen i västra Tyskland, på bergsplatån Hunsrück som utgör en vattendelare mellan floderna Nahe och Mosel.

Ekonomi

Byns ekonomi kretsar kring flygplatsen. När amerikanarna lämnade militärflygplatsen var det ett tungt slag för Hahns invånare. Lyckligtvis valde lågprisflygbolagen flygplatsen för att utföra billiga flygningar. Även om det ibland förekommer klagomål angående det besvärande oljudet när flygplanen startar och landar, så är Hahns befolkning ganska nöjd med flygplatsens ökade aktivitet. 

Flygplatser

Flygplatsen marknadsförs som Frankfurt-Hahn flygplats, även om Frankfurt är belägen 12 mil öster om flygplatsen. Flygplatsen kan nås med hyrbil; den ligger nära motorväg A-61 (avfart Rheinböllen). Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Inuti själva Hahn finns det ingen kollektivtrafik. Det finns regionala bussar från flygplatsen till städer i grannskapet (bland annat till Frankfurt, Köln, Mainz och Trier).

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att upptäcka Hahns omgivningar (Rhenlandet och Hunsrück). Man kör på landsvägar genom ett vackert landskap. Att parkera är inget problem. 

Hotell

Det finns endast två hotell i Hahn: Giselas Residenz och Sniders Place.

Externa källor

För mer information om Hahn rekommenderar vi Google och följande källor: