Ring oss gratis:
0208 88599
Autohuur Madrid Airport Car rental Madrid Barajas Airport Mietwagen Madrid Barajas Flughafen Autohuur Madrid Airport Biluthyrning Madrid Airport Location de voitures Aéroport de Madrid-Barajas Alquiler de coches Aeropuerto de Madrid-Barajas Autonoleggio Aeroporto di Madrid-Barajas Billeje Madrid Lufthavn Bilutleie Madrid Lufthavn Autovuokraamo Madrid Barajasin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto Madrid-Barajas Wypożyczalnia samochodów Madryt Lotnisko-Barajas Autovermietung Madrid Barajas Flughafen Mietauto Madrid Barajas Flughafen
Biluthyrning Madrid Airport

Biluthyrning Madrid Airport

Hem > Biluthyrning Spanien > Biluthyrning Madrid

EasyTerra biluthyrning är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Andra platser i Madrid

Förutom biluthyrningsföretagen på Madrid Airport jämför EasyTerra biluthyrning Madrid även priserna mellan biluthyrningsföretagen på följande platser:

Information om Madrid Airport

Hyrbil Madrid Airport
Hyrbil Madrid Airport (MAD)

Madrid Barajas flygplats i ett nötskal

Madrid Barajas är Spaniens största flygplats och den viktigaste flygplatsen i Spaniens huvudstad. Det finns två andra flygplatser i Madrid (Torrejon och Cuatro Vientos), men de är mindre viktiga. Det är en mycket trafikerad flygplats, som 2004 tog emot över 40 miljoner passagerare. 2006 utvidgades flygplatsen med två landningsbanor, en toppmodern terminal (T4) och en extensionsterminal (T4S). Detta kommer att tillåta flygplatsen att ta emot 70 miljoner passagerare om året. Dessa terminaler är nu de viktigaste för flygningar till andra kontinenter. Mellan T4 och T4S finns ett automattåg som går varannan minut under de timmar på dagen då flest flyg anländer till flygplatsen. Det finns en flygbussförbindelse till de gamla terminalerna.

Flygplatsen är belägen 1,3 kilometer nordöst om Madrid och den är lätt att nå med bil. Det finns en direkt tunnelbaneförbindelse till och från flygplatsen och bussförbindelser från de olika terminalerna. Det finns inga hotell på flygplatsen. 

Madrids flygplats har ett stort utbud av affärer i alla terminaler. Grädden på moset är shoppingområdet i den nya terminal T4. Det finns också gott om barer, caféer och restauranger. Totalt finns över 30 ställen där man kan få något att äta och dricka. Flygplatsen har tre affärscentrum. I alla terminaler finns det bankomater och växelkontor. Det finns två hjälpstationer och trådlöst internet är tillgängligt på många olika ställen.

Inom flygindustrin anges Madrid Barajas flygplats med förkortningarna MAD (IATA flygplatskod) och LEMD (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Madrid Barajas flygplats