Ring oss gratis:
0208 88599
Autohuur Genua Airport Car rental Genoa Airport Mietwagen Genua Flughafen Autohuur Genua Airport Biluthyrning Genua Airport Location de voitures Aéroport de Gênes Alquiler de coches Aeropuerto de Génova Autonoleggio Aeroporto di Genova-Sestri Billeje Genova Lufthavn Bilutleie Genoa Lufthavn Autovuokraamo Genovan lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Génova Wypożyczalnia samochodów Genua Lotnisko Autovermietung Genua Flughafen Mietauto Genua Flughafen
Biluthyrning Genua Airport

Biluthyrning Genua Airport

Hem > Biluthyrning Italien > Biluthyrning Genua

EasyTerra biluthyrning är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Andra platser i Genua

Förutom biluthyrningsföretagen på Genua Airport jämför EasyTerra biluthyrning Genua även priserna mellan biluthyrningsföretagen på följande platser:

Information om Genua Airport

Hyrbil Genua Airport
Hyrbil Genua Airport (GOA)

Genua flygplats i ett nötskal

Genua är ett viktigt ekonomiskt centrum i Italien. Dessutom är det en vacker historisk stad som lockar allt fler turister. Flygplatsen har nyligen moderniserats och tar emot över en miljon passagerare om året. Den är belägen sju kilometer väster om staden och kan bara nås med bil och buss. Det går bussar en gång i halvtimmen (mellan 6.00 och 23.30) mellan flygplatsen och järnvägsstationen i Genua.

Sheraton Genova Hotel är det enda hotellet på flygplatsen. Det ligger 200 meter från terminalbyggnaden. Flygplatsen har ett begränsat antal affärer. Därutöver finns det tre (snack) barer och en restaurang med självservering. För affärsangelägenheter finns det en VIP-lounge. Det finns banker, växlingskontor och bankomater. Det finns också ett postkontor. Terminalen är väl handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Genua flygplats med förkortningarna GOA (IATA flygplatskod) och LIMJ (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Genua flygplats.