Ring oss gratis:
0208 88599
Autohuur Hobart Car rental Hobart Mietwagen Hobart Autohuur Hobart Biluthyrning Hobart Location de voitures Hobart Alquiler de coches Hobart Autonoleggio Hobart Billeje Hobart Bilutleie Hobart Autovuokraamo Hobart Aluguer de carros Hobart Wypożyczalnia samochodów Hobart Autovermietung Hobart Mietauto Hobart
Biluthyrning Hobart

Biluthyrning Hobart

Hem > Biluthyrning Australien

EasyTerra biluthyrning Hobart är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Platser i Hobart

EasyTerra Biluthyrning Hobart jämför priser mellan biluthyrningsföretag på de platser som anges nedan.

Om du letar efter en hyrbil i Australien, men i en annan stad än Hobart, så kan du besöka sidan Biluthyrning Australien för att boka din bil.

Information om Hobart

Hyrbil Hobart
Hyrbil Hobart

Inledning

Hobart är en hamnstad på den australiensiska ön Tasmanien; det är också öns huvudort. Besökare lockas huvudsakligen av Hobarts vackra historiska centrum. Staden är en utgångspunkt för att utforska den vackra naturen i sydöstra Tasmanien. 

Befolkning

Hobart har omkring 250 000 invånare.

Geografiskt läge

Hobart ligger på den sydöstra kusten på Tasmanien, en stor ö nära Australiens sydvästra kust. Stadens centrum ligger på den västra stranden till floden Derwents breda mynning. Väster om Hobart ligger Mount Wellington, ett imponerande berg som är 1 271 meter högt.

Ekonomi

Hobart är en livlig hamnstad. Härifrån utgår bland annat franska och australiensiska expeditioner till Antarktis. Under sommarmånaderna lägger många kryssningsfartyg till här. Skeppsbyggeri är sammankopplat till hamnen; höghastighetskatamaraner byggs till exempel i Hobart. Det finns också flera bryggerier, ett zinksmältverk och en stor filial till Cadburys chokladfabrik. Det finns några vingårdar i Hobarts omgivningar.

Flygplatser

Stadens flygplats, Hobart internationella flygplats, ligger nära Cambridge, omkring 1,5 mil öster om centrum. Den är lätt att nå med hyrbil via Tasman Highway (motorväg A3).

Kollektivtrafik

Den centrala busstationen ligger mitt emot stadens postkontor. Hobart har en effektiv kollektivtrafik, som i huvudsak drivs av Metro Tasmania som också har anslutningar till andra platser på ön. Några privata bussbolag är också verksamma på Tasmanien. 

Trafik och parkering

Det är lätt att hitta i Hobart med hyrbil. I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan, men det finns också några parkeringshus där man kan parkera sin bil. Precis utanför centrum kan man parkera gratis under helgen. 

Hotell

Hobart har ett enormt logiutbud, från billiga boenden för backpackers till lyxhotell. Det finns också många lägenheter till uthyrning. Om man har tillgång till hyrbil kan det vara ett roligt alternativ att bo på lantgård i stadens omgivningar. Man bör komma ihåg att det är mycket rörelse på Tasmanien under jul och påsk då många australiensare kommer hit på en kort semester. 

Externa källor

För mer information om Hobart rekommenderar vi Google och följade källor: